top of page

Βάλε φωτοβολταϊκό με
0€ αρχική επένδυση

Solarmodule auf dem Dach
Checkmark blue
Χωρίς αρχική επένδυση, από 89 ευρώ το μήνα
Checkmark blue
Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος με την ενεργοποίηση
Checkmark blue
Χωρίς δάνειο
Checkmark blue
Χωρίς πιστοληπτικό έλεγχο
Checkmark blue
Χωρίς κρυφές χρεώσεις
Checkmark blue
Στη δεκαετία σου ανήκει το σύστημα
Checkmark blue
Με δυνατότητα εξαγοράς
Checkmark blue
Αναλαμβάνουμε τα πάντα - με το κλειδί στο χέρι!
ΑΠΟ 89 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
Dach
Haus
Haus
Κάνε τώρα την αλλαγή!

Φαντάσου να μπορείς να παράγεις ηλεκτρικό ρεύμα μόνος σου, ταυτόχρονα να εξοικονομείς χρήματα και όλα αυτά χωρίς αρχική επένδυση. Παραείναι καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, με το φωτοβολταϊκό μας σύστημα πλέον είναι δυνατόν!

Χωρίς δάνειο, χωρίς πιστοληπτικό έλεγχο – είμαστε της άποψης πως η πράσινη ενέργεια οφείλει να είναι προσιτή για όλους. Για αυτόν τον λόγο σου προσφέρουμε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα χωρίς οποιαδήποτε αρχικά κόστη. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με δάνεια και έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι μια στέγη και η επιθυμία να συμβάλλεις στην προστασία του πλανήτη.

Με μόλις 89 ευρώ το μήνα (η εξατομικευμένη μηνιαία πληρωμή εξαρτάται από το μέγεθος του συστήματος καθώς και τη διάρκεια της σύμβασης) αποκτάς ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με το κλειδί στο χέρι και να εξοικονομείς χρήματα μόνιμα!

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για εσένα. Από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση έως τη σύνδεση στο δίκτυο και τη συντήρηση του συστήματος. Οι ειδικοί μας διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του φωτοβολταϊκού σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, μπορείς απλά να απολαύσεις ξέγνοιαστος τον ήλιο.

Κάνε τώρα το βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον, ζήτησε να σου στείλουμε μια πρόταση εγκατάστασης. Ανυπομονούμε να σε βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσεις τον ήλιο προς όφελός σου!

Frau Mann_Küche_genervt
Cartoon
Cartoon
Formular
Σύστημα Net Metering
Net metering day

Με το σύστημα net metering καταναλώνεις άμεσα την ενέργεια που παράγει το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Αν παράγεις παραπάνω από ό,τι χρειάζεσαι, η υπερβάλλουσα αυτή ενέργεια αποστέλλεται στο δίκτυο για μελλοντική χρήση.

Το φωτοβολταϊκό συνεχίζει να παράγει ενέργεια όσο υπάρχει ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα κι όταν δεν είσαι σπίτι. 

Όταν το φωτοβολταϊκό σου δεν παράγει ενέργεια, π.χ. τις βραδινές ώρες, εσύ μπορείς να τραβάς πίσω από το δίκτυο την υπερβαλλουσα ενέργεια που παρήγαγες.

Ουσιαστικά παίρνεις πίσω από το δίκτυο, αυτό που δεν χρειάστηκες πριν.

Για να μπορέσεις να κάνεις αυτόν τον ενεργειακό συμψηφισμό, χρειάζεσαι μια σύνδεση net metering.*

Μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσουμε εμείς σε αυτό! 

* Για την σύνδεσει net metering ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλει το αντίστοιχο τέλος σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ.
Οι αναφερόμενοι συμψηφισμοί δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα μεγέθη και είναι υποθετικά.

Net metering night
Αγορά

Έχεις διαθέσιμο κεφάλαιο για επένδυση και δεν σε ενδιαφέρει να εκμεταλλευτείς το πρόγραμμα των 0€ αρχική επένδυση; Κανένα πρόβλημα! Λόγω του μεγάλου αριθμού των έργων που έχουμε φέρει εις πέρας, επωφελείσαι άμεσα από τις πολλές επιλογές που έχουμε να σου προσφέρουμε. Ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας διαθέτουμε τις καταλληλότερες λύσεις για να φέρουμε εις πέρας κάθε έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ένα μέσο φωτοβολταϊκό σύστημα έχει διάρκεια ζωής 30 χρόνια. Σε περίπου 5 χρόνια θα έχεις κάνει απόσβεση, δηλαδή θα έχεις λάβει πίσω την επένδυσή σου και θα εξοικονομείς χρήματα. 

Αν λοιπόν προτιμάς να κάνεις απευθείας αγορά, συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας. Η ομάδα των ειδικών μας θα σου στείλει μια ελκυστική και ανταγωνιστική επενδυτική πρόταση το συντομότερο δυνατό. 

Σύστησε καινούργιο πελάτη και κέρδισε

Θέλεις να συμμετάσχεις στην πράσινη επανάσταση της ηλιακής ενέργειας και να βγάζεις κέρδος μαζί μας;

Τότε πείσε φίλους, γείτονες και γνωστούς να βάλουν τα φωτοβολταϊκά μας. Εξασφάλισε ένα ελκυστικό πρόσθετο εισόδημα χωρίς κόπο.

 

Είναι πολύ απλό: για κάθε kWp που θα τοποθετηθεί έπειτα από σύστασή σου, σου δίνουμε 20€. Με άλλα λόγια, για ένα μεσαίου μεγέθους φωτοβολταϊκό που θα τοποθετήσει ο γείτονας που σύστησες, μπορείς να κερδίσεις κατά μέσο όρο 150€.

Μπορούμε να μιλήσουμε και για μεγαλύτερα μεγέθη: μπορείς να κερδίσεις εώς 2.000€ εάν τοποθετήσουμε δέκα συστήματα των 10,8kWp που σύστησες!

Εάν είσαι ήδη πελάτης της SINN Power, έχουμε και άλλη μια ελκυστική πρόταση για εσένα: μπορείς να γλυτώσεις χρήματα από το δικό σου σύστημα, ως και 85€ ανά kWp για παράδειγμα.

Και σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να μιλήσουμε για μεγαλύτερα μεγέθη: αν συστήσεις εώς 10 άτομα, μπορείς να εξοικονομίσεις ως και 8.500€ από το δικό σου σύστημα.

Έτσι λειτουργεί:

Εγγράψου μέσω της παρακάτω φόρμας. Μετά από έναν σύντομο έλεγχο, θα λάβεις έναν αριθμό συνεργάτη, τον οποίο μπορείς να μοιραστείς με φίλους, γνωστούς ή και μέλη της οικογένειάς σου. Εάν έχουν πειστεί από την πρότασή μας, μπορούν να κάνουν αίτημα να λάβουν μια πρόταση εγκατάστασης μέσω της ιστοσελίδας μας. Εκεί θα σημειώσουν και τον αριθμό συνεργάτη σου για να καταχωρηθεί η ένδειξη. Μόλις υπογραφεί η σύμβαση και γίνει η πρώτη πληρωμή, θα λάβεις το κέρδος σου!

*Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα της σύμβασης. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε τους διαφημιστές. Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Cartoon

Εγγραφή στο πρόγραμμα σύστασης

Ευχαριστούμε!

Πρόγραμμα συνεργατών

Δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στον κλάδο των φωτοβολταϊκών; Επικοινωνήστε μαζί μας! Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ευκαιρίες συνεργασίας. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας σας. Όλοι επωφελούμαστε από τα αποτελέσματα μιας πιθανής συνεργασίας.

Εγγραφείτε απλά και γρήγορα στο πρόγραμμα συνεργατών μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Εγγραφή στο πρόγραμμα συνεργατών

Ευχαριστούμε!

Pop Art Haus Montagearbeiten
Logo
Συχνές Ερωτήσεις
 • Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα των 0€ αρχική επένδυση;
  Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με μηδενική αρχική επένδυση και χωρίς πιστωτική κάρτα. Σας τοποθετούμε το φωτοβολταϊκό σύστημα και εσείς το αποπληρώνετε με τη μορφή μηνιαίων δόσεων για τη διάρκεια της σύβασης.
 • Πόσο διαρκεί η σύμβαση του προγράμματος 0€ αρχική επένδυση;
  Προσφέρονται οι επιλογές των πέντε (5) και δέκα (10) ετών.
 • Ποιά είναι τα μηνιαία κόστη μου;
  Το συμβατικό τίμημα έχει τη μορφή μηνιαίας αποπληρωμής σε σταθερή δόση. Η δόση εξαρτάται από το μέγεθος του φωτοβολταϊκού συστήματος που προτείνεται για να καλύψει τις δικές σας ενεργειακές ανάγκες. Οι τιμές ξεκινούς από 89€/ μήνα προ Φ.Π.Α.
 • Τι θα συμβεί αν καθυστερήσω να πληρώσω έναν λογαριασμό;
  Σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής, θα χρεώνονται τόκοι υπερημερίας EURIBOR + 2%. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σύμβαση. Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχαστεί κάτι. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, συνιστούμε να κανονίσετε μια πάγια εντολή μαζί μας.
 • Γιατί συνεχίζω να λαμβάνω λογαριασμό ρεύματος;
  Η σύνδεση net metering προϋποθέτει ενεργή σύνδεση στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Με την ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού συστήματος, θα συνεχίσεις να έχεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα πάγια κόστη στον λογαριασμό ρεύματος. Ουσιαστικά πληρώνεις τα πάγια τέλη της σύνδεσής σου στο Δίκτυο.
 • Γιατί χρειάζομαι σύνδεση net metering;
  Η σύνδεση net metering μέσω του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ είναι προϋπόθεση για να μπορείς να κάνεις συμψηφισμό ενέργειας. Η υπερβάλλουσα παραγόμενη ενέργεια εγχέεται στο δίκτυο και όταν την χρειαστείς, τραβάς ξανά από το δίκτυο. Έτσι εξασφαλίζεις αυτονομία ενέργειας σε μεγάλο βαθμό.
 • Από πότε ξεκινούν οι μηνιαίες χρεώσεις;
  Οι μηνιαίες πληρωμές στην SINN Power GmbH ξεκινούν με τη παράδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος, θέση σε λειτουργία και ενεργοποίηση της σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 20 ημέρες.
 • Τι θα συμβεί αν χαλάσει ή πάθει κάποια βλάβη το φωτοβολταϊκό;
  Θεωρούμε ότι διαχειρίζεστε το φωτοβολταϊκό σύστημα και όλο τον συναφή εξοπλισμό με προσοχή. Δεν επιτρέπεται η εκ προθέσεως ή εξ αμελείας ζημιά ή κάλυψη ή σκίαση του φωτοβολταϊκού συστήματος και του εξοπλισμού. Το φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ασφαλισμένο έναντι των συνηθισμένων κινδύνων από την SINN Power GmbH μέχρι να περιέλθει στην ιδιοκτησία σας. Οι λεπτομέρειες αναφέρονται στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις ή/ και στα έγγραφα της σύμβασης.
 • Γιατί μπορεί να διαρκέσει εώς και 1 χρόνο μέχρι να εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό μου;
  Προσπαθούμε να εγκαταστήσουμε το φωτοβολταϊκό σας σύστημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά κανόνα, θα εγκατασταθεί πολύ πιο σύντομα. Η Sinn Power GmbH εγγυάται την επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων και υλικών καθώς και τον επαγγελματικό σχεδιασμό του έργου. Προσκομίζοντας τα πλεονεκτήματα αγοράς για τον πελάτη καθώς και καλά μελετημένα logistics, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Εάν αγοράσετε απευθείας το φωτοβολταϊκό σύστημα, μπορούμε να ξεκινήσουμε την εγκατάστασή του εντός έξι μηνών.
 • Πώς μπορώ να ρυθμίσω τους λογαριασμούς μου στην SINN Power GmbH;
  Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στην SINN Power GmbH ανά μήνα. Προσφέρουμε μια ασφαλή και βολική διαδικασία πάγιας εντολής.
 • Ποιές υποχρεώσεις έχω από την στιγμή έναρξης της Σύμβασής μου;
  Με την έναρξη της Σύμβασής σας με την SINN Power GmbH και καθόλη τη διάρκειά της, δεν έχετε καμία υποχρέωση, ούτε έγνοια πέραν της μηνιαίας αποπληρωμής της δόσης. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τα πάντα: έλεγχο, συντήρηση, τυχόν επισκευές και αντικατάσταση.
 • Μπορώ να ακυρώσω την σύμβασή μου πριν τη λήξη της;
  Η σύμβαση συνάπτεται για ορισμένο χρόνο. Εάν θέλετε να τερματίσετε τη σύμβαση νωρίτερα, πρέπει να ακυρώσετε τη σύμβαση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα της σύμβασης.
 • Πώς γίνεται η εγκατάσταση του συστήματος;
  Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αίτηση, εγκατάσταση και ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού σου συστήματος και σε κρατάμε σε διαρκή ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.
 • Πώς χρησιμοποιεί η SINN Power GmbH τα προσωπικά μου δεδομένα;
  Στη Sinn Power GmbH, λαμβάνουμε την προστασία δεδομένων πολύ σοβαρά. Φυσικά, πρέπει να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για να υλοποιήσουμε το έργο. Ωστόσο, αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αυτόν τον σκοπό και δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους. Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στους κανονισμούς προστασίας δεδομένων μας.
 • Έχω τη δυνατότητα να αγοράσω το φωτοβολταϊκό;
  Φυσικά και μπορείτε. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώστε τη φόρμα και υποδείξτε στο πεδίο ότι θα θέλατε να αγοράσετε το Φ/Β σύστημα. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια αντίστοιχη πρόταση εγκατάστασης για εσάς.
 • Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα με την σύσταση ενός πελάτη;
  I. Είστε ήδη πελάτης του προγράμματος με 0€: Εξοικονομείτε έως και 85 ευρώ ανά kWp του δικού σας συστήματος ανά πελάτη που συστήνετε. ΙΙ. Έχετε αγοράσει ένα σύστημα απευθείας από εμάς: Θα λάβετε έως και 40 ευρώ ανά kWp για κάθε πελάτη που συστήνετε. III. Πουλάτε τα φωτοβολταϊκά μας συστήματα σε τρίτους: λαμβάνετε έως και 20 ευρώ ανά kWp. Μπορείτε να βρείτε όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες στα έγγραφα της σύμβασης.
Τα ψιλά γράμματα
 • Μπορείς να χρησιμοποιείς το φωτοβολταϊκό με μηδενική αρχική επένδυση.

 • Δεν σου ζητάμε πιστοληπτικό έλεγχο, ούτε να πάρεις δάνειο. 

 • Η μηνιαία αποπληρωμή έχει διάρκεια 5 ή 10 ετών. 

 • Οι μηνιαίες πληρωμές είναι σταθερές για τη διάρκεια της Σύμβασης.

 • Όλα τα κόστη που επωμίζεται η εταιρεία SINN Power GmbH καλύπτονται από τη μηνιαία πληρωμή σου. Δεν υπάρχουν άλλα κρυφά κόστη. Θα εξακολουθείς να λαμβάνεις έναν λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Παρόλο που παράγεις τη δική σου ηλεκτρική ενέργεια, θα πρέπει να πληρώσεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τις χρεώσεις στον Δήμο και την ΕΡΤ. Σημείωση: Εάν έχεις σχεδιάσει το σύστημά σου πολύ μικρό, μπορεί να συμβεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σε ενέργεια με την ενέργεια που παράγεις μόνος σου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον ενέργεια από το δίκτυο μέσω του παρόχου.

 • Η εταιρεία SINN Power GmbH αναλαμβάνει την αίτηση σύνδεσης και ενεργοποίησης του φωτοβολταϊκού. 

 • Ο πελάτης έχει την υποχρέωση προσκόμισης όλων των απαραίτητων εγγράφων και αδειών για την αίτηση σύνδεσης και ενεργοποίησης.

 • Η μέγιστη επιτρεπτή ισχύς για νοικοκυριά είναι 10,8kWp.

 • Με το πέρας της σύμβασης και των αποπληρωμών επέρχεται στην ιδιοκτησία σου το φωτοβολταϊκό.

 • Οποιεσδήποτε πιθανές εργασίες συντήρησης και επισκευής θα εκτελούνται από την SINN Power GmbH για τη διάρκεια της σύμβασης.

 • Το φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ασφαλισμένο έναντι των συνηθισμένων κινδύνων από την SINN Power GmbH για τη διάρκεια της περιόδου της σύμβασης. Ο ανάδοχος της σύμβασης αναλαμβάνει να χειριστεί προσεκτικά το σύστημα και τον σχετικό εξοπλισμό και να αποφύγει σοβαρές ζημιές από αμέλεια καθώς και σκόπιμη κάλυψη ή σκίαση του συστήματος.

 • Η SINN Power GmbH διατηρεί δικαίωμα περιόδου αναμονής 12 μηνών χωρίς αποζημίωση μέχρι την έναρξη του έργου. Η SINN Power GmbH συνάπτει πακέτο συμβάσεων προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη υλικοτεχνική υλοποίηση του έργου.

 • Το εν λόγω πρόγραμμα απαιτεί σύνδεση συμψηφισμού ενέργειας (net metering). Παραγόμενη ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται απευθείας, αποθηκεύεται στο δίκτυο. Επιπλέον ενέργεια που χρειάζεται μπορεί να αγοραστεί από το δίκτυο μέσω του παρόχου. Η διαδικασία γίνεται αυτόματα μέσω του φωτοβολταϊκού συστήματος.

 • Ο σχεδιασμός του φωτοβολταϊκού συστήματος πρέπει να βασίζεται σε προηγούμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και να λαμβάνει υπόψη τυχόν μελλοντική πρόσθετη κατανάλωση (π.χ. λόγω αλλαγής των συνθηκών διαβίωσης ή σύνδεσης πρόσθετων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας). Ο στόχος είναι η ανεξαρτησία από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Ο σχεδιασμός του συστήματος περιορίζεται φυσικά από παράγοντες όπως το μέγεθος της οροφής.

bottom of page