top of page

Βάλε φωτοβολταϊκό με
0€ αρχική επένδυση

Solarmodule auf dem Dach
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Χωρίς αρχική επένδυση
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος με την ενεργοποίηση
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Χωρίς δάνειο
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Χωρίς πιστοληπτικό έλεγχο
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Χωρίς κρυφές χρεώσεις
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Στη δεκαετία σου ανήκει το σύστημα
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Με δυνατότητα εξαγοράς
icons8-checkmark-48 ohne rand.png
Αναλαμβάνουμε τα πάντα - με το κλειδί στο χέρι!
Το πρόγραμμα "Το δικό σου φωτοβολταϊκό με 0€ αρχική επένδυση":

Φαντάσου να μπορείς να παράγεις ηλεκτρικό ρεύμα μόνος σου, ταυτόχρονα να εξοικονομείς χρήματα και όλα αυτά χωρίς αρχική επένδυση. Παραείναι καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, με το φωτοβολταϊκό μας σύστημα πλέον είναι δυνατόν!

Χωρίς δάνειο, χωρίς πιστοληπτικό έλεγχο – είμαστε της άποψης πως η πράσινη ενέργεια οφείλει να είναι προσιτή για όλους. Για αυτόν τον λόγο σου προσφέρουμε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα χωρίς οποιαδήποτε αρχικά κόστη. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με δάνεια και έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι μια στέγη και η επιθυμία να συμβάλλεις στην προστασία του πλανήτη.

Διαμορφώσαμε το πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι για εσένα πανεύκολο. Όπως πληρώνεις ως τώρα τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, θα αποληρώνεις μηνιαίως το φωτοβολταϊκό σύστημα στο ύψος της παραγόμενης πράσινης ενέργειας. Με την ενεργοποίηση του συστήματός σου, ήδη οι πάγιες χρεώσεις του λογαριασμού ρεύματος θα είναι μειωμένες. Συμπερασματικά, θα έχεις περισσότερες οικονομίες για τα όμορφα πράγματα της ζωής μιας και οι μηνιαίες σου αποπληρωμές προς εμάς πιθανότατα θα είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι πληρώνεις ως τώρα στον πάροχό σου.

Και το καλύτερο; Στη δεκαετία σου ανήκει το φωτοβοτλαϊκό σύστημα! Από εκείνη την στιγμή θα ξεκινήσεις να πληρώνεις ακόμα λιγότερα για το ρεύμα σου: 0€!

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για εσένα. Από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση έως τη σύνδεση στο δίκτυο και τη συντήρηση του συστήματος. Οι ειδικοί μας διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του φωτοβολταϊκού σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, μπορείς απλά να απολαύσεις ξέγνοιαστος τον ήλιο.

Κάνε τώρα το βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον, ζήτησε να σου στείλουμε μια πρόταση εγκατάστασης. Ανυπομονούμε να σε βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσεις τον ήλιο προς όφελός σου!

Παράδειγμα λογαριασμού

Βαρέθηκες τους υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος που σε πνίγουν κάθε μήνα;

Comic_1_GR.png
Comic_2_GR.png

Έχουμε την ιδανική λύση για εσένα: ένα φωτοβολταϊκό με 0€! Την αρχική επένδυση την αναλαμβάνει η SINN Power! Επιπλέον, με την ενεργοποίηση έχεις χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος.

Εάν για παράδειγμα τώρα πληρώνεις κατά μέσο όρο 0,19€ μικτά την κιλοβατώρα, μπορείς με την λήξη της σύμβασής σου, να εξοικονομήσεις ως 44.000€ στην επόμενη δεκαετία.*

*Η σύμβαση διαρκεί κατά κανόνα 10 έτη. Αυτό το υπολογιστικό παράδειγμα βασίζεται σε γενικές μέσες τιμές και στατιστικά προβλεπόμενες αυξήσεις στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένα φωτοβολταϊκό ισχύος 10,8kWp μπορεί για παράδειγμα να παράγει ως 18.000kWh ετησίως.*

Με την ενεργοποίηση θα πληρώνεις χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος από ότι τώρα.

*Οι τιμές εξαρτώνται πάντα από την πραγματική ισχύ του εγκατεστημένου φωτοβολταϊκού συστήματος και την ηλιακή ακτινοβολία.

Comic_3.png

Σταμάτα να πληρώνεις υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος και απόλαυσε ξέγνοιαστος τον ήλιο!*

*Από το ενδέκατο έτος.

Κάνε τώρα την αλλαγή!
Σύστημα Net Metering
Net metering day.png

Όταν το φωτοβολταϊκό σου δεν παράγει ενέργεια, π.χ. τις βραδινές ώρες, εσύ μπορείς να τραβάς πίσω από το δίκτυο την υπερβαλλουσα ενέργεια που παρήγαγες.

Ουσιαστικά παίρνεις πίσω από το δίκτυο, αυτό που δεν χρειάστηκες πριν.

Για να μπορέσεις να κάνεις αυτόν τον ενεργειακό συμψηφισμό, χρειάζεσαι μια σύνδεση net metering.*

Μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσουμε εμείς σε αυτό! 

Με το σύστημα net metering καταναλώνεις άμεσα την ενέργεια που παράγει το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Αν παράγεις παραπάνω από ό,τι χρειάζεσαι, η υπερβάλλουσα αυτή ενέργεια αποστέλλεται στο δίκτυο για μελλοντική χρήση.

Το φωτοβολταϊκό συνεχίζει να παράγει ενέργεια όσο υπάρχει ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα κι όταν δεν είσαι σπίτι. 

Net metering night.png

* Για την σύνδεσει net metering ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλει το αντίστοιχ τέλος σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ.
Οι αναφερόμενοι συμψηφισμοί δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα μεγέθη και είναι υποθετικά.

Formular
Αγορά

Έχεις διαθέσιμο κεφάλαιο για επένδυση και δεν σε ενδιαφέρει να εκμεταλλευτείς το πρόγραμμα των 0€ αρχική επένδυση; Κανένα πρόβλημα! Λόγω του μεγάλου αριθμού των έργων που έχουμε φέρει εις πέρας, επωφελείσαι άμεσα από τις πολλές επιλογές που έχουμε να σου προσφέρουμε. Ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας διαθέτουμε τις καταλληλότερες λύσεις για να φέρουμε εις πέρας κάθε έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ένα μέσο φωτοβολταϊκό σύστημα έχει διάρκεια ζωής 30 χρόνια. Σε περίπου 5 χρόνια θα έχετε κάνει απόσβεση, δηλαδή θα έχετε λάβει πίσω την επένδυσή σας και θα εξοικονομείτε χρήματα. 

Αν λοιπόν προτιμάτε να κάνετε απευθείας αγορά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας. Η ομάδα των ειδικών μας θα σας στείλει μια ελκυστική και ανταγωνιστική επενδυτική πρόταση το συντομότερο δυνατό. 

Σύστησε καινούργιο πελάτη και κέρδισε

Θέλεις να συμμετάσχεις στην πράσινη επανάσταση της ηλιακής ενέργειας και να βγάζεις κέρδος μαζί μας;

Τότε πείσε φίλους, γείτονες και γνωστούς να βάλουν τα φωτοβολταϊκά μας. Εξασφάλισε ένα ελκυτικό πρόσθετο εισόδημα χωρίς κόπο.

 

Είναι πολύ απλό: για κάθε kWp που θα τοποθετηθεί έπειτα από σύστασή σου, σου δίνουμε 20€. Με άλλα λόγια, για ένα μεσαίου μεγέθους φωτοβολταϊκό που θα τοποθετήσει ο γείτονας που σύστησες, μπορείς να κερδίσεις κατά μέσο όρο 150€.

Μπορούμε να μιλήσουμε και για μεγαλύτερα μεγέθη: μπορείς να κερδίσεις εώς 2.000€ εάν τοποθετήσουμε δέκα συστήματα των 10,8kWp που σύστησες!

Εάν είσαι ήδη πελάτης της SINN Power, έχουμε και άλλη μια ελκυστική πρόταση για εσένα: μπορείς να γλυτώσεις χρήματα από το δικό σου σύστημα, ως και 85€ ανα kWp για παράδειγμα.

Και σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να μιλήσουμε για μεγαλύτερα μεγέθη: αν συστήσεις εώς 10 άτομα, μπορείς να εξοικονομίσεις ως και 8.500€ από το δικό σου σύστημα.

Έτσι λειτουργεί:

Εγγράψου μέσω της παρακάτω φόρμας. Μετά από έναν σύντομο έλεγχο, θα λάβεις έναν αριθμό συνεργάτη, τον οποίο μπορείς να μοιραστείς με φίλους, γνωστούς ή και μέλη της οικογένειάς σου. Εάν έχουν πειστεί από την πρότασή μας, μπορούν να κάνουν αίτημα να λάβουν μια πρόταση εγκατάστασης μέσω της ιστοσελίδας μας. Εκεί θα σημειώσουν και τον αριθμό συνεργάτη σου για να καταχωρηθεί η ένδειξη. Μόλις υπογραφεί η σύμβαση και γίνει η πρώτη πληρωμή, θα λάβεις το κέρδος σου!

*Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα της σύμβασης. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε τους διαφημιστές. Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Partnerprogramm_1.jpg

Εγγραφή στο πρόγραμμα σύστασης

Ευχαριστούμε!

Πρόγραμμα συνεργατών

Δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στον κλάδο των φωτοβολταϊκών; Επικοινωνήστε μαζί μας! Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ευκαιρίες συνεργασίας. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας σας. Όλοι επωφελούμαστε από τα αποτελέσματα μιας πιθανής συνεργασίας.

Εγγραφείτε απλά και γρήγορα στο πρόγραμμα συνεργατών μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Pop-Art Haus_Montagearbeiten_2.jpg

Εγγραφή στο πρόγραμμα συνεργατών

Ευχαριστούμε!

Συχνές Ερωτήσεις
 • Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα των 0€ αρχική επένδυση;
  Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με μηδενική αρχική επένδυση και χωρίς πιστωτική κάρτα. Αντί να πληρώνετε στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, πληρώνετε το σύστημά σας μηνιαίως στην ισοδύναμη αξία της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη διάρκεια της σύμβασής σας. Φυσικά, χρησιμοποιείτε την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια άμεσα. Τυχόν υπερβάλλουσα παραγόμενη ενέργεια αποδίδεται στο δίκτυο, την οποία μπορείτε να ανακτήσετε, αν το σύστημά σας παράγει λιγότερο λόγω εποχής ή ώρας της ημέρας. Στο τέλος της σύμβασής σας, το φωτοβολταϊκό σας ανήκει εξ’ ολοκλήρου. Τότε πραγματικά εξοικονομείτε χρήματα.
 • Πόσο διαρκεί η σύμβαση του προγράμματος 0€ αρχική επένδυση;
  Κατά κανόνα η σύμβαση διαρκεί 10 έτη. Λεπτομέρειες περί αυτού αναγράφονται και μέσα στην σύμβαση.
 • Ποιά είναι τα μηνιαία κόστη μου;
  Το κόστος της παραγόμενης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα θα είναι πιθανώς χαμηλότερο από αυτό που πληρώνετε επί του παρόντος στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως και τώρα, ο λογαριασμός ρεύματός σας θα περιλαμβάνει τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, τους Δημοτικούς Φόρους, το Τ.Α.Π. καθώς και τις χρεώσεις υπέρ ΕΡΤ. Ωστόσο, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, είναι αναλογικές της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία πλέον, λόγω του φωτοβολταϊκού συστήματος θα είναι μειωμένες. Ανάλογα με το σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού σας συστήματος (80, 90, 100, 110 ή 120%), παράγεται πλήρως ή εν μέρει η ενέργεια που χρειάζεστε, έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να πληρώνετε για την ηλεκτρική ενέργεια ή να πληρώνετε πολύ λιγότερο. Πλεόν χρησιμοποιείτε αυτά τα «εξοικονομημένα» χρήματα για να πληρώνετε μηνιαία για τη χρήση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Στην ιδανική περίπτωση, η μηνιαία επιβάρυνση θα είναι μικρότερη όταν το σύστημα ενεργοποιηθεί.
 • Τι θα συμβεί αν καθυστερήσω να πληρώσω έναν λογαριασμό;
  Σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής, θα χρεώνονται τόκοι υπερημερίας EURIBOR + 2%. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σύμβαση. Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχαστεί κάτι. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, συνιστούμε να κανονίσετε μια πάγια εντολή μαζί μας.
 • Γιατί συνεχίζω να λαμβάνω λογαριασμό ρεύματος;
  Με την ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού συστήματος, θα συνεχίσεις να έχεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα πάγια κόστη στον λογαριασμό ρεύματος. Ουσιαστικά πληρώνεις τα πάγια τέλη της σύνδεσής σου στο Δίκτυο, πράγμα προαπαιτούμενο για να μπορείς να χρησιμοποιείς το φωτοβολταϊκό με το σύστημα net metering. Ο λογαριασμός σου προς την SINN Power GmbH αφορά την παραγόμενη ενέργεια του φωτοβολταϊκού σου. Με την λήξη της σύμβασης, σου ανήκει το σύστημα.
 • Γιατί χρειάζομαι σύνδεση net metering;
  Η σύνδεση net metering μέσω του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ είναι προϋπόθεση για να μπορείς να κάνεις συμψηφισμό ενέργειας. Η υπερβάλλουσα παραγόμενη ενέργεια εγχέεται στο δίκτυο και όταν την χρειαστείς, τραβάς ξανά από το δίκτυο. Έτσι εξασφαλίζεις αυτονομία ενέργειας σε μεγάλο βαθμό.
 • Από πότε ξεκινούν οι μηνιαίες χρεώσεις;
  Οι μηνιαίες πληρωμές στην SINN Power GmbH ξεκινούν με τη παράδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος, θέση σε λειτουργία και ενεργοποίησηη της σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 20 ημέρες. Εν ολίγοις: Από τη στιγμή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια που παράγετε μόνοι σας, πληρώνετε την τιμή του παραγόμενου ρεύματος σε εμάς αντί για το ρεύμα στον πάροχο.
 • Τι θα συμβεί αν χαλάσει ή πάθει κάποια βλάβη το φωτοβολταϊκό;
  Θεωρούμε ότι διαχειρίζεστε το φωτοβολταϊκό σύστημα και όλο τον συναφή εξοπλισμό με προσοχή. Δεν επιτρέπεται η εκ προθέσεως ή εξ αμελείας ζημιά ή κάλυψη ή σκίαση του φωτοβολταϊκού συστήματος και του εξοπλισμού. Το φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ασφαλισμένο έναντι των συνηθισμένων κινδύνων από την SINN Power GmbH μέχρι να περιέλθει στην ιδιοκτησία σας. Οι λεπτομέρειες αναφέρονται στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις ή/ και στα έγγραφα της σύμβασης.
 • Γιατί μπορεί να διαρκέσει εώς και 1 χρόνο μέχρι να εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό μου;
  Προσπαθούμε να εγκαταστήσουμε το φωτοβολταϊκό σας σύστημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά κανόνα, θα εγκατασταθεί πολύ πιο σύντομα. Η Sinn Power GmbH εγγυάται την επιλογή των καλύτερων εξαρτημάτων και υλικών καθώς και τον επαγγελματικό σχεδιασμό του έργου. Προσκομίζοντας τα πλεονεκτήματα αγοράς για τον πελάτη καθώς και καλά μελετημένα logistics, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Εάν αγοράσετε απευθείας το φωτοβολταϊκό σύστημα, μπορούμε να ξεκινήσουμε την εγκατάστασή του εντός έξι μηνών.
 • Πώς μπορώ να ρυθμίσω τους λογαριασμούς μου στην SINN Power GmbH;
  Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στην SINN Power GmbH ανά μήνα. Προσφέρουμε μια ασφαλή και βολική διαδικασία πάγιας εντολής. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να κάνετε άμεση μηνιαία μεταφορά μόνοι σας.
 • Ποιές υποχρεώσεις έχω από την στιγμή έναρξης της Σύμβασής μου;
  Με την έναρξη της Σϋμβασής σου με την SINN Power GmbH και καθόλη τη διάρκειά της, δεν έχεις καμία υποχρέωση, ούτε έγνοια πέραν της μηνιαίας αποπληρωμής σου. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τα πάντα: έλεγχο, συντήρηση, τυχόν επισκευές και αντικατάσταση.
 • Μπορώ να ακυρώσω την σύμβασή μου πριν τη λήξη της;
  Η σύμβαση συνάπτεται για ορισμένο χρόνο. Εάν θέλετε να τερματίσετε τη σύμβαση νωρίτερα, πρέπει να ακυρώσετε τη σύμβαση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα της σύμβασης.
 • Πώς γίνεται η εγκατάσταση του συστήματος;
  Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αίτηση, εγκατάσταση και ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού σου συστήματος και σε κρατάμε σε διαρκή ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.
 • Πώς χρησιμοποιεί η SINN Power GmbH τα προσωπικά μου δεδομένα;
  Στη Sinn Power GmbH, λαμβάνουμε την προστασία δεδομένων πολύ σοβαρά. Φυσικά, πρέπει να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για να υλοποιήσουμε το έργο. Ωστόσο, αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αυτόν τον σκοπό και δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους. Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στους κανονισμούς προστασίας δεδομένων μας.
 • Έχω τη δυνατότητα να αγοράσω το φωτοβολταϊκό;
  Φυσικά και μπορείτε. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώστε τη φόρμα και υποδείξτε στο πεδίο ότι θα θέλατε να αγοράσετε το Φ/Β σύστημα. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια αντίστοιχη πρόταση εγκατάστασης για εσάς.
 • Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα με την σύσταση ενός πελάτη;
  I. Είστε ήδη πελάτης του προγράμματος με 0€: Εξοικονομείτε έως και 85 ευρώ ανά kWp του δικού σας συστήματος ανά πελάτη που συστήνετε. ΙΙ. Έχετε αγοράσει ένα σύστημα απευθείας από εμάς: Θα λάβετε έως και 40 ευρώ ανά kWp για κάθε πελάτη που συστήνετε. III. Πουλάτε τα φωτοβολταϊκά μας συστήματα σε τρίτους: λαμβάνετε έως και 20 ευρώ ανά kWp. Μπορείτε να βρείτε όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες στα έγγραφα της σύμβασης.
Τα ψιλά γράμματα
 • Μπορείς να χρησιμοποιείς το φωτοβολταϊκό με μηδενική αρχική επένδυση, χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς απαίτηση εγγύησης.

 • Δεν σου ζητάμε πιστοληπτικό έλεγχο, ούτε να πάρεις δάνειο. 

 • Η μηνιαία αποπληρωμή έχει διάρκεια 10 ετών. 

 • Οι μηνιαίες πληρωμές υπολογίζονται ως εξής: 0,16€ πολλαπλασιασμένο επί τις κιλοβατώρες που παράγει το φωτοβολταϊκό, συν ΦΠΑ. Επί του παρόντος υπολογίζεται μια ετήσια αναπροσαρμογή τιμής 7%.

 • Όλα τα κόστη που επωμίζεται η εταιρεία SINN Power GmbH καλύπτονται από τη μηνιαία πληρωμή σου. Δεν υπάρχουν άλλα κρυφά κόστη. Θα εξακολουθείς να λαμβάνεις έναν λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Παρόλο που παράγεις τη δική σου ηλεκτρική ενέργεια, θα πρέπει να πληρώσεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τις χρεώσεις στον Δήμο και την ΕΡΤ. Σημείωση: Εάν έχεις σχεδιάσει το σύστημά σου πολύ μικρό, μπορεί να συμβεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σε ενέργεια με την ενέργεια που παράγεις μόνος σου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον ενέργεια από το δίκτυο μέσω του παρόχου.

 • Η εταιρεία SINN Power GmbH αναλαμβάνει την αίτηση σύνδεσης και ενεργοποίησης του φωτοβολταϊκού. 

 • Ο πελάτης έχει την υποχρέωση προσκόμισης όλων των απαραίτητων εγγράφων και αδειών για την αίτηση σύνδεσης και ενεργοποίησης.

 • Η μέγιστη επιτρεπτή ισχύς για νοικοκυριά είναι 10,8kWp.

 • Με το πέρας της σύμβασης και των αποπληρωμών επέρχεται στην ιδιοκτησία σου το φωτοβολταϊκό.

 • Οποιεσδήποτε πιθανές εργασίες συντήρησης και επισκευής θα εκτελούνται από την SINN Power GmbH για τη διάρκεια της σύμβασης.

 • Το φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ασφαλισμένο έναντι των συνηθισμένων κινδύνων από την SINN Power GmbH για τη διάρκεια της περιόδου της σύμβασης. Ο ανάδοχος της σύμβασης αναλαμβάνει να χειριστεί προσεκτικά το σύστημα και τον σχετικό εξοπλισμό και να αποφύγει σοβαρές ζημιές από αμέλεια καθώς και σκόπιμη κάλυψη ή σκίαση του συστήματος.

 • Η SINN Power GmbH διατηρεί δικαίωμα περιόδου αναμονής 12 μηνών χωρίς αποζημίωση μέχρι την έναρξη του έργου. Η SINN Power GmbH συνάπτει πακέτο συμβάσεων προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη υλικοτεχνική υλοποίηση του έργου.

 • Το εν λόγω πρόγραμμα απαιτεί σύνδεση συμψηφισμού ενέργειας (net metering). Παραγόμενη ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται απευθείας, αποθηκεύεται στο δίκτυο. Επιπλέον ενέργεια που χρειάζεται μπορεί να αγοραστεί από το δίκτυο μέσω του παρόχου. Η διαδικασία γίνεται αυτόματα μέσω του φωτοβολταϊκού συστήματος.

 • Ο σχεδιασμός του φωτοβολταϊκού συστήματος πρέπει να βασίζεται σε προηγούμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και να λαμβάνει υπόψη τυχόν μελλοντική πρόσθετη κατανάλωση (π.χ. λόγω αλλαγής των συνθηκών διαβίωσης ή σύνδεσης πρόσθετων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας). Ο στόχος είναι η ανεξαρτησία από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Ο σχεδιασμός του συστήματος περιορίζεται φυσικά από παράγοντες όπως το μέγεθος της οροφής.

 • Η αξία της παραγόμενης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό καταβάλλεται στην SINN Power GmbH για τη διάρκεια της σύμβασης. Οποιαδήποτε ηλεκτρική ενέργεια αγοράζεται από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, τέλη σύνδεσης, τέλη υπέρ του Δήμου και ρυθμιζόμενες χρεώσεις παραμένουν στον λογαριασμό του παρόχου και πρέπει να συνεχίσουν να καταβάλλονται στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

bottom of page